Harray Herceg és Meghan Esküvője

Harray Herceg és Meghan Esküvője. Amennyiben azon szerencsés 600 ember között tudhatjuk magunkat akik meghívást kaptak Henrik herceg és Meghan Markle közelgő esküvőjére nem árt tisztában lennünk néhány etikett szabállyal. így viselkedett Vilmos herceg Harry és Meghan esküvője előtt Harry herceg először mutatkozott nyilvánosan a botrányos interjú után legfrissebbek.

Index Kulfold Harry Herceg Es Meghan Markle Eskuvoje Percrol Percre
Index Kulfold Harry Herceg Es Meghan Markle Eskuvoje Percrol Percre from index.hu

Az esküvő előtt Harry herceg és Meghan Markle megkapták a királynőtől a Sussex hercege és hercegnéje rangot. Erzsébet királynő adományozta még a menyegző előtt néhány órával. Születendő gyermekeik is ezt a nevet használhatják majd.

Harry herceg és Meghan Markle esküvője magyar idő szerint 1300-kor kezdődik majd de már 1030-kor szigorú menetrend szerint érkeznek a vendégek a kápolnába.

Úgy érezte egyszerűen nincs más választása. AFPBen Birchall Meghan elárulta hogy Harryvel felhívták Justin Welbyt a canterburyi érseket - aki hivatalos esküvőjükön végezte a szertartást - és arra kérték hogy privátban adja őket össze először mielőtt ezt milliók előtt tenné meg. Amióta Meghan Markle és Harry herceg 2017. Ezért már jó ideje mindenki a nagy napról beszél.