Harry Herceg Gyermek

Harry Herceg Gyermek. A tájékoztatásból kiderült hogy a gyermek már kora reggel brit idő szerint fél hat előtt néhány perccel a világra jött. Az egyik londoni magánkórházban született Harry herceg és Meghan hercegnő kisfia - vált világossá az anyakönyvi kivonat közzététele után.

Apro Elszolas Hamarosan Erkezhet Harry Herceg Es Meghan Hercegne Gyermeke
Apro Elszolas Hamarosan Erkezhet Harry Herceg Es Meghan Hercegne Gyermeke from www.life.hu

1347 Éppen Valentin-napon jelentették be. Azt mondta valószínűleg még két napot kell várnunk a gyerek nevére. Harry herceg felesége teljes titokban tartotta eddig a szülés körülményét sem a gyerek neve sem a kiírt dátum sem pedig a kórház neve nem volt nyilvános információ.

Sok mindenről volt szó például arról is hogy valamelyik családtag kifogásolta kisfiuk Archie bőrszínét.

A legfrissebb hírek ittAz Armchair Expert című podcasten való megjelenése során Harry herceg életét a Truman Show és az állatkert keverékeként írta le. Ellie Goulding énekesnő és Harry herceg 2016-ban jelentek meg együtt egy pólómeccsen ahol - bennfentesek szerint - flörtöltek sőt csókot is váltottak egymással. Vizsgálatot indítottak azzal kapcsolatban hogy a sussexi hercegnő állítólag megalázóan bánt a királyi udvar személyzetével. A hírt személyesen Harry herceg II.