Vilmos Herceg 2011

Vilmos Herceg 2011. A heti trendben összeszedjük a násznép legbizarrabbul öltözött hölgyeit. április 29-én napra pontosan 10 éve a Westminster-apátságban házasodott össze Vilmos herceg és Kate Middleton akiből aznap hivatalosan is Katalin cambridge-i hercegné lett.

Hogyan Kopaszodik Az Angol Kiralyi Csalad Sikos Dr Velemenye Az Esetleges Kezelesi Lehetosegekrol Hajbeultetes Vilmosnak Hajbeultetes Blog
Hogyan Kopaszodik Az Angol Kiralyi Csalad Sikos Dr Velemenye Az Esetleges Kezelesi Lehetosegekrol Hajbeultetes Vilmosnak Hajbeultetes Blog from hajszalhijan.blog.hu

Bár házasságban élnek olykor velük is előfordulhat hogy egy harmadik fél flörtölésbe kezd valamelyikükkel. 1020 Az Egyesült Királyságban 26 millióan nézték a királyi esküvőt. Erzsébet unokája Vilmos herceg és Kate Middleton.

április 29-én fogadott örök hűséget egymásnak a jelenlegi brit uralkodónő II.

33 fotó amit a ma 33 éves Vilmos herceg. Nosztalgiázzunk 11 emlékezetes esküvői fotóval. APSITA Ezen alkalomból a Kensington-palota Chris Floyd által készített portrékat hozott nyilvánosságra. Vilmos Katalin és a Baby kijött a kórházból.