Vilmos Herceg Ausztrália Barátnő

Vilmos Herceg Ausztrália Barátnő. A gyászidőszak miatt még a szokásos szülinapi portré sem fog elkészülni róla. Erzsébet királynő 73 év után most először szeretett férje Fülöp herceg nélkül tölti születésnapját.

Atyaeg Ez Derult Ki Vilmos Herceg Felrelepeserol Blikk Ruzs
Atyaeg Ez Derult Ki Vilmos Herceg Felrelepeserol Blikk Ruzs from blikkruzs.blikk.hu

A hercegi pár ezúttal az Uluru - Kata Tjuta Nemzeti Parkba látogatott oda ahová 1983-ban az egykori Diana hercegnő és Károly herceg is tiszteletét tette. Kerang - Anglia trónörökösét egy rögbilabda sem hozhatja zavarba. Ezt támasztja alá az is hogy Katalin hercegné nemrég részt vett egy olyan eseményen amelyen Rose szintén jelen volt.

Brit közbeavatkozás hatására visszalépett Ausztrália egy Vilmos herceg és Kate Middleton londoni esküvőjének alkalmából készített televíziós szatíra sugárzásától.

A trónöröklés rangsorában első Károly walesi herceg helyett inkább fiát a fiatal Vilmos herceget üdvözölné a brit trónon a Nemzetközösséghez tartozó Ausztrália lakossága - derült ki annak kapcsán hogy Vilmos kedden hivatalos látogatást kezdett az országban. Renegeteg sztár és civil összefogott hogy segítsenek a szigetországnak ebbe a sorba állt be Vilmos herceg és Katalin hercegné is. Ki tudná feledni a képet amikor Kanadában Kate Middleton és Vilmos herceg a hivatalos program keretében megtekintettek egy kiégett autótVagy ugyanerről a jól sikerült kirándulásról azt a fotót amely megörökítette a lapátoló hercegnét akit szerény mosollyal figyel élete párja a nagy munkálkodásbanDe járt a pár már Ausztráliában is ahol szintén akadt jó. Nem csoda mert nemrég még arról szóltak a pletykák hogy Ellie Gouldinggal randizik most pedig állítólag egy másik lányba zúgott bele ráadásul annyira hogy Amerikáig utazik miatta.